Tomi Kuusimäki

Projektipäällikkö. Satakunnan ammattikorkeakoulu kuvataide Kankaanpää, TKI-lehtori. Projekteja mm. Art360, Kolmio-projekti, Ohjauskulma, Sosiaalinen kampus, TaideART.

Helka Ketonen

Helka Ketonen on Maaseudun sivistysliiton kulttuurijohtaja. Maaseudun sivistysliitto tuottaa muun muassa paikallisidentiteetistä kumpuavia ympäristötaideteoksia, adoptoi paikkoja yhteisölliseen kulttuuri- ja taidetoimintaan, toteuttaa yhdessä asukkaiden, kuntien ja taiteilijoiden kanssa syötäviä puistoja ja kaupunkiviljelykohteita.

Päivi Raivio

Päivi Raivio on taiteilija ja muotoilija, joka työskentelee julkisten tilojen suunnittelun ja -taiteen, kaupunki- ja paikkamuotoilun (placemaking) ja yhteisötaiteen alalla.
 

Raivion teokset ovat yleensä prosesseja, joilla käynnistetään tai kokeillaan julkisen tilan kehittämistä taide- ja muotoilulähtöisesti. Paikkasidonnaisissa teoksissa ja interventioissa on usein yhteisötaiteen ja osallisuuden elementtejä ja ne toteutetaan ympäröivää tilaa ja yhteisöä peilaten. 

 

Päivi on kehittänyt taiteen ja kaupunkimuotoilun keinoin mm. unohdettuja kulttuurikohteita Kadotetut paikat -hankkeessa; paikan ja välitilojen identiteettejä Paikan tuntu-hankkeessa sekä laajasti omissa projekteissaan asiakkainaan mm. Helsingin kaupungin kulttuurikeskus, Helsingin Kaupunkisuunnitteluvirasto, Kulttuurikeskus Vernissa Vantaalla ja Helsingin Kaupunginmuseo. Päivi työskentelee sekä yksin, että RaivioBumann-kollektiivissa.

 

www.paiviraivio.com

www.raiviobumann.com 

Saija Mustaniemi

Satakunnan ammattikorkeakoulu kuvataide Kankaanpää, projektitutkija, yhteisötaiteilija, tuottaja. Projekteja mm. Kolmio-projekti, Ohjauskulma, Palvelumanageri, Pohjois-Satakunnan yhteisötaiteilja, Sosiaalinen kampus TaideART, Taiteen kehä.

Sanna Karimäki-Nuutinen

Sanna Karimäki-Nuutinen on Seinäjoen Taidehallin näyttelykoordinaattori. Seinäjoen taidehalli on vaihtuvien nykytaiteen näyttelyiden näyttelytila ja visuaalisen taiteen tapahtumapaikka. Taidehalli sijaitsee Seinäjoen keskustan tuntumassa puolen kilometrin päässä Aalto-keskuksesta. Näyttelyiden lisäksi tarjolla on työpajoja, tapahtumia ja monenlaista oheistoimintaa.

Kati Vainio

Kati Vainio on uusi Kankaanpään kaupunginmuseon johtaja. Kankaanpään Niinisalossa, Pori-Jyväskylä- valtatie 23:n varrella sijaitsevalla museolla on mittavat tilat entisessä koulurakennuksessa. Kulttuurihistoriallisen osaston ohella kokonaisuuteen kuuluvat taide- ja varuskuntaosastot.

Hanna-Kaisa Melaranta

Hanna-Kaisa Melaranta on Varkauden museoiden museotoimenjohtaja. Varkauden museo ja taidemuseo toimivat entisessä, vuonna 1914 rakennetussa Tehtaan hotellissa. Vuonna 2016 vietettiin Varkauden museotoimen 60-vuotisjuhlaa. Museon alakerran salissa on vaihtuvia näyttelyitä.

Marko Rajamäki

Marko Rajamäki on Kankaanpään kaupungin elinkeinojohtaja. Kaupungin elinkeinopalveluissa vastataan paikkakunnan yritysneuvonnasta, alueen ja toimintaympäristön kehittämisestä - nykytermein elinvoiman kehittämisestä. Yhteistyöllä ja kumppanuudella on merkittävä rooli alueen kehittämisessä. Kortteeri -hanke on siitä mitä mainioin esimerkki.

Mari Raukola

Mari Raukola toimii Kankaanpään kaupungilla yritysasiamiehenä ja toimenkuvaan kuuluvat yritystoiminnan kehittämiseen sekä aloittamiseen liittyvät asiat.
Raukola on mukana myös yrittäjyyden tukemiseen liittyvissä Kivijalka kuntoon! ja Työpeili -hankkeissa (SAMK), jotka omalta osaltaan linkittyvät Kortteerin toimintaan.

Mikko Lehtonen

Mikko Lehtonen on Satakunnan ammattikorkeakoulun lehtori ja opettanut vuodesta 2001 markkinointia ja myyntiä. Yrittäjähenkinen Lehtonen toimii mm. Kivijalka Kuntoon! -hankkeessa.

Please reload